Bad Bunny este pe val mai mult ca niciodată. Artistul muncește din greu, însă și efectele sunt pe măsură. După ce a rupt toate topurile, Bunny a aflat că este la o distanță foarte mică de a le lua fața legendelor muzicii internaționale. Totul depinde de spirjinul fanilor.

Bad Bunny atrage succesul ca un magnet. Chiar dacă a trecut printr-o pandemie destul de grea, cariera lui nu a fost afectată deloc. Din contră. Artistului îi merge mai bine ca niciodată, iar cea mai recentă veste confirmă asta. Anul acesta, premiile muzicale și-au reluat cursul firesc și, spre bucuria lui Bad Bunny, la capitolul nominalizări stă mai bine ca niciodată.

American Music Awards va avea loc cât de curând, așa că toată lumea a așteptat cu sufletul la gură nominalizările. Bunny este printre răsfățații acestui an, iar asta pentru că are deja opt nominalizări. Artistul le-a luat fața lui Drake, Beyonce și Taylor Swift, dar nu asta este cea mai importantă parte. Ceea ce este cu adevărat incredibil de abia de acum urmează. Dacă Bad Bunny va câștiga la toate categoriile la care este nominalizat, îi va întrece pe regretații Michael Jackson și Whitney Houston.

Albumul lui Bad Bunny a dominat topurile

Bad Bunny produce muzică la superlativ. Nu o spunem noi, ci cifrele. Artistul este pe val mai mult ca niciodată, iar cel mai recent album și-a adjudecat locul bine meritat. Acesta a surclasat „Encanto” și a ajuns cel mai popular album al anului 2022, potrivit Luminate. „Un verano sin ti” are 1,606 milioane de unități vândute în America, în timp „Ecanto” se poate lăudă cu 1.565 milioane de unități.

Pe 6 mai, rapperul a scos din sertarul lui de creație 23 de piese care fac parte de pe materialul discografic intitulat „Un Verano Sin Ti”. Pentru acest album, artistul a colaborat cu Rauw Alejandro, Chencho Corleone, Jhayco, Tony Dize, Bomba Estereo, The Marias și Buscabulla. „Întregul album este un vibe de vară. Transmite emoție și nu numai”, a spus Bad Bunny despre proiectul lui de suflet.

Give him the crown! Bad Bunny, la un pas de a-i depăși pe Michael Jackson și Whitney Houston
Hepta