David Beckham continuă să fie o surpriză plăcută pentru fani. În utlima perioadă, acesta este din ce în ce mai transparent cu urmăritorii lui și realizează fel de fel de filmulețe amuzante. Acum, acesta a dat iama în makeup-urile soției sale și a început să facă tutoriale despre și pentru o piele hidratată.

David Beckham este un adevărat simbol al masculinității și nu este de mirare că are fani în toată lumea. De când nu mai este prezent pe terenul de fotbal, acesta este implicat în fel de fel de proiecte. Din agenda lui nu lipsește nici prezența în online, iar soția lui îl filmează ori de câte ori are ocazia.

Victoria Beckham a fost cea care l-a postat și în perioada sărbătorilor, în timp ce cânta piesa „All I want for Christmas is you”. Însă, cum acum se apropie sezonul de vară, David Beckham a schimbat registrul. Acesta a pășit în domeniul vast al makeup-ului și a decis să le arate tuturor un mic tutorial despre cum se pregătește pielea, corect, pentru această perioadă.

David Beckham, mult mai carismatic în online decât soția lui, Victoria

David a spus că a ascultat sfatul soției sale. Astfel, a început să posteze genul de videoclipuri care prind cel mai bine la public. Dacă merită sau nu like, tu să ne spui! Iar până te decizi, poți deschide secțiunea de comentarii. Unele dintre ele sunt de-a dreptul savuroase!

Evident, David a fost ironic și a imitat-o pe soția lui care a postat un video asemănător zilele trecute. Victoria este pasionată de modă și beauty, așa că nu este de mirare că dă și altora sfaturi. Videoclipul ei a adunat 4.1 milioane de vizualizări, dar din spate vine puternic și soțul ei. Momentan, David are 1.9 milioane de vizualizări, dar nu se oprește aici.

@victoriabeckham

This is the ultimate contour stylo! When creating my #VictoriaBeckhamBeauty Contour Stylus I really wanted it to feel as easy as drawing with a crayon, but with maximum precision. I’m wearing shade Sandstone, using it to define my nose, provide a base for my smoky eye, enhance my cheekbones and jawline and sculpt around the temples. xx VB ♬ original sound – Victoria Beckham