Selena Gomez este pe buzele tuturor. După ce i-a dat follow lui Hailey Bieber și a trecut în tabară ei, pare că lucrurile se așează și pe plan personal. Artista a fost văzută în ipostaze tandre alături de Zayn Malik, fostul iubit al lui Gigi Hadid. Imaginile vorbesc de la sine, iar faptul că cei doi formează un cuplu au agitat apele destul de mult.

Finalul săptămânii trecute a venit cu vești grozave pentru fanii Selenei Gomez și ai lui Zayn Malik. Cele mai recente imagini apărute cu cei doi arată că între ei ar fi mai mult decât o prietenie. Ipostazele romantice i-au dus pe toți cu gândul că este vorba despre un nou cuplu la Hollywood. Până acum, nimeni nu a venit cu confirmări. Așa cum era de așteptat, în toată această situație, fanii au vrut să știe și care este părerea lui Gigi Hadid.

Ironia face ca Gigi Hadid, Zayn Malik și Selena Gomez au fost, cândva, prieteni. Acum, se pare că pe Gigi și Zayn nu-i mai unește decât fiica lor, Khai. Modelul și fostul membru de la One Direction au avut o relație de 7 ani, iar despărțirea a venit în 2021. Acum, cei doi nu mai păstrează legătura. Singurele dăți în care se văd sunt cele în care Zayn vine la fiica lui.

Gigi Hadid vrea ca Zayn să fie fericit

Surprinzător sau nu, Gigi Hadid nu este deloc supărată pe relația lui Zayn cu Selena Gomez. Indiferent dacă se confirmă sau nu, modelul este de partea lor și speră ca cei doi să fie fericiți unul alături de celălalt.

„Gigi nu are nicio problemă cu persoanele cu care se vede Zayn. Atâta timp cât el este stabil și fericit, ea este ok cu asta. Cea mai importantă este Khai, iar dacă Zayn își îndeplinește atribuțiile de tată, totul este perfect”, a spus o sursă din anturajul lui Gigi. Aceeași sursă a confirmat și că Gi a depășit demult capitolul Zayn, iar acum este fericită de una singură.

Presa de peste Ocean susține că Zayn Malik și Selena Gomez au fost văzuți în timp ce se țineau de mână și se sărutau. Totul se întâmpla în New York, după ce au părăsit celebrul restaurant SoHo. Ba mai mult, se pare că angajații restaurantului cred că totul a fost un date. Mai ales că cei doi artiști se simțeau foarte bine unul în preajma celuilalt.

La rândul ei, Gigi Hadid nu a dus deloc lipsă de zvonuri privind latura romantică a vieții ei. Multe luni la rând s-a speculat că modelul ar forma un cuplu cu Leonardo DiCaprio. Totul a început din momentul în care cei doi au fost văzuți la New York Fashion Week, în septembrie, anul trecut. În perioada sărbătorilor de iarnă relația s-a mai răcit. Acum, se pare că au reluat totul din luna februarie a acestui an.