Ed Sheeran este unul dintre cei mai discreți artiști din lume. Sheeran nu este deloc adeptul trăirii vieții familiale în public, așa că toate detaliile legate de soția și de copiii lui sunt foarte bine păstrate. Recent, comunitatea lui de fani a aflat că artistul a devenit tătic pentru a doua oară și totul s-a întâmplat în mare secret.

Ed Sheeran este cel mai împlinit tătic din lume. Artistul are două fiice pe care le iubește enorm și care îi fac viața mai frumoasă. Sheeran nu vorbește prea des despre asta, mai ales că preferă ca fanii să fie interesați de cariera lui, nu de ceea ce face în spatele camerelor de filmat. În urmă cu câteva săptămâni, fanii artistului au aflat că Ed a devenit tătic pentru a doua oară anul trecut, în luna mai.

Așa cum știm deja, Sheeran nu duce deloc lipsă de inspirație, iar piesele lui sunt cea mai bună dovadă. Ei bine, la fel de bine stă și la capitolul nume de copii, iar fiicele lui au niște prenume absolut superbe. Dacă pe fiica cea mare o cheama Lyra Antartica, pe mezina familiei o cheamă Jupiter. Vestea a fost dată de ce de la publicația Rolling Stone.

Soția lui Ed Sheeran a avut tumoare

Ed Sheeran este unul dintre cei mai sensibili artiști din lume. De fiecare dată, aceasta a încercat să pună cele mai profunde sentimente și i-a ieșit de minune. De aici și succesul de care se bucură mereu când lansează o piesă nouă. „Ginger boy” se pregătește pentru lansarea celui mai nou album, iar anunțul a venit la pachet și cu o serie de confesiuni.

„-” sau „Subtract” se va lansa pe 5 mai și reprezintă una dintre cele mai importante etape din viața lui Ed. Acest proiect a adus o mulțime de schimbări în viața lui Ed, inclusiv nașterea celei de-a doua fiice ale sale. „Am lucrat la acest album mai bine de 10 ani. Am încercat să scot cea mai bună acustică pentru el. apoi, la începutul anului 2022, o serie de evenimente mi-a schimbat viața, sănătatea mentală și modul în care percepeam muzica.

Ed Sheeran și-a deschis sufletul în fața fanilor

„În decurs de o lună, soția mea a aflat că este însărcinată, dar și că suferă de o tumoră. Nu a putut să urmeze tratament până nu a adus-o pe lume pe fiica noastră. Cel mai bun prieten al meu, Jamal, care mi-a fost ca un frate, a murit subit. Apoi, m-am trezit în instanță, apărându-mi drepturile de autor. Am trecut printr-un carusel de emoții, de la frică, depresie și până la anxietate. Simțeam că mă sufoc în propriile gânduri.