Anul acesta, Ed Sheeran și-a pus sufletul pe tavă în fața fanilor. Artistul este mai sincer și mai transparent ca niciodată și a decis să vorbească și despre partea mai puțin plăcută a vieții de artist. Ba mai mult, susține că acesta este un mesaj pentru cei toți cei care cred că viața de artist este una simplă.

Ed Sheeran se pregătește de lansarea noului album, „Substract” și spune despre el că este un material plin de emoții. Și pentru că marele moment se apropie cu pași repezi, Sheeran este pe coperta celui mai recent număr Rolling Stone. Cu această ocazie, a vorbit despre caruselul de emoții prin care a trecut în ultima perioadă.

Odată cu lansarea noului album, Ed Sheeran va lansa și un documentar pentru Disney+. Acesta se va numi „The sum of it all” și care va avea premiera pe 3 mai. Artistul nu a dat prea multe din casă. În schimb, a spus că este un documentar prin care vrea să transmită că este recunoscător că mai este în viață.

Ed Sheeran lansează documentar

În februarie 2022, Sheeran și-a pierdut cel mai bun prieten, pe Jamal Edwards, un antreprenor din industria muzicală. Apoi, a mai urmat o veste tristă pentru Ed și anume, aceea că și-a pierdut un alt prieten, starul australian de cricket Shane Warne. Iar dacă asta nu era suficient, după, artistul a aflat că soția lui suferă de tumoară care nu poate fi extirpată decât după ce va naște.

„Am simțit că nu mai vreau să trăiesc. Simțeam că mă înec. Nimeni nu înțelege prin ce stări am trecut. Multe persoane cred că ete ciudat să apelezi la un terapeut în Anglia. Pentru mine, este un real ajutor să pot să vorbesc cu cineva și să nu mă simt vinovat. Desigur, nu neg, am o viață privilegiată. Mulți dintre prietenii mei îmi spun „Uită-te, la tine, nu e atât de grav”. Ajutorul pe care îl primești nu este ca un buton pe care îl apeși și, brusc, ești ok. Problemele vor fi mereu acolo, contează cum le gestionezi.”