Nu mai este niciun secret faptul că Drake nu duce deloc lipsă de fani. Artistul se întâlnește peste tot cu admiratorii lui. În ciuda faptului că muzica sa este ascultată de adolescenți și oameni tineri, se pare că artistului canadian are lipici și la mămici.

Drake este unul dintre artiștii care se menține pe val încă de la lansare. Fiecare piesă de-ale sale ajunge pe cele mai bune poziții în topuri, iar albumele sale domină Billboard-ul. Anul acesta, mai mult ca niciodată, rapperul a fost în atenția tuturor, după ce a fost audiat în cazul morții lui XXXTentacion. Apele s-au mai calmat, așa că Drake se poate bucura de reușitele profesionale.

Recent, Drake trebuia să urce pe scena festivalului Lollapalooza, din Brazilia. Se pare că acesta s-a distrat atât de bine într-un club alături de 50 Cent, încât a uitat de momentul său artistic. Rapperul era cap de afiș, dar asta nu l-a împiedicat să se distreze până în zori alături e Booby Trap On The River și 50 Cent. Ce-i drept, mai rar ocazie ca asta!

Drake și-a supărat fanii

Deși petrecerea a avut loc cu 24 de ore înainte de festival, Drake tot nu s-a prezentat. Acesta trebuia să urce pe scenă alături de Rosalia, Tove Lo, Armin Van Buuren, dar și alții. În locul lui, în fața sutelor de fani a apărut Skrillex. Așa cum era de așteptat, publicului nu a primit prea bine această veste.

Și, tot înainte de festival, un grup de mămici care, cel mai probabil îl știau pe rapper de la copiii lor, l-au salutat pe Drake. Artistul a părut foarte încântat, ba chiar le-a zâmbit și s-a comportat de parcă le știa de-o viață. Videoclipul a fost urcat pe TikTok de una dintre fiicei norocoasei mămici.