Doja Cat este una dintre revelațiile TikTok-ului. Artista a dat lovitura în timpul pandemiei și nici imagina ce avea să urmeze pentru ea. Doja a luat cu asalt toate topurile și nu a ratat nicio gală din industria muzicii. Și, pentru că este mereu în lumina reflectoarelor, vedeta vrea să atingă perfecțiunea.

Doja Cat are o relație specială cu fanii ei. Tocmai de aceea, artista le-a spus tuturor că a apelat la câteva intervenții estetice, iar acum se recuperează. Se pare că Doja și-a făcut operație de micșorare a sânilor, dar și liposucție. Artista a răspuns câtorva întrebări de pe Twitter și a povestit exact experiența prin care a trecut. „Sunt ok. Liposucția mi-a cauzat câteva dureri, nu am voie să mă mișc, dar cred că mă voi reface rapid.

Vedeta a vrut să vorbească despre acest subiect pentru că, până acum, fanii o acuzau că și-a injectat grăsime în anumite zone. „Acea intervenție de numește transfer de grăsime. Eu nu am apelat la asta. Cât despre sâni, nu i-am mărit, ci am vrut să fie mai mici.”

Doja Cat nu a fost nicio secundă complexată de aspectul ei fizic și nici nu a simțit presiunea celor din jur. Din contră. Deși nu a avut dimensiunile unui model și nici înălțimea lui Kendall Jenner, artista a fost apreciată de comunitatea ei de fani.

Fanii Dojei s-au bucurat că artista a simțit nevoia să vorbească cu ei despre acest subiect. Totuși, se pare că aceștia nu se mulțumesc cu puțin. Comunitatea artistei încă mai așteaptă o piesă nouă de la artistă. Ultima melodie care a rupt topurile a fost „Vegas”, care a făcut parte de pe coloana sonoră a filmului „Elvis”.