Inna și Deliric sunt cei care au deschis sezonul cererilor în căsătorie anul acesta. Artista se afla în Malta, după un concert de Revelion, atunci când a primit marea întrebare din parte lui Deliric. Cum răspunsul a fost unul afirmativ, acum, tot ce mai rămâne de făcut este ca cei doi să meargă în fața altarului.

Ultimii ani au fost ca un carusel de emoții și trăiri pentru Inna. Artista a primit zeci de confirmări despre cariera sa și despre faptul că este din ce în ce mai bună în ceea ce face. Constănțeanca a bifat numai colaborări de succes cu artiști internaționali, iar anul trecut a ajuns la 10 miliarde de streamuri pe toate platformele. Din fericire, nu doar planul profesional a fost roz, ci și cel personal.

Începutul lui 2023 a prezentat-o pe Inna pe Instagram, cu un inel prețios pe deget. Deși nu a dat prea multe detalii, fanii au înțeles din prima că este vorba despre un inel de logodnă. Încă din vara lui 2022, Deliric a povestit că are în gând designul inelului, doar că, la acel moment, îi lipsea curajul de a i-l pune Innei pe deget.

Inna a fost luată prin surprindere

Între timp, Deliric și-a luat inima-n dinți și a cerut-o pe Inna de soție. Artista a recunoscut că nu se aștepta deloc la asta din partea lui Toto. Cine este Toto?! Deliric, iar acesta este alintul pe care Inna îl are pentru iubitul ei. Și nu este singurul pe care îl folosește. Uneori, pe social media, i se mai adresează și cu „Deli”, prescurtare de la Deliric.

Totul s-a întâmplat spontan, iar artista nu a bănuit nimic. Imediat după ce a fost cerută de soție, Inna a dat vestea cea mare familiei, care s-a bucurat enorm. Cei doi nu au organizat nicio petrecere fastuoasă în cinstea acestui moment. În schimb, au ales să se bucure de clipele romantice într-o binemeritată vacanță în Malta.