Vineri a avut loc premiera celui de-al doilea sezon din „Soy Georgina”, reality show-ul iubitei lui Cristiano Ronaldo. Faniiau avut ocazia să vadă cum decurge o zi din viața Georginei, dar și locații de lux preferă vedeta pentru vacanțele cu familia sau prietenii.

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez formează unul dintre cele mai puternice cupluri de vedete de peste hoatre. Ambii au un capital de imagine uriaș și nu este de mirare ca au conturile pline. Ronaldo a semnat cu Al Nassr și este cel mai bine plătit fotbalist din lume. La finalul contractului, acesta va încasa de la arabi peste 200 de milioane de euro. Nu doar că se va îmbogăți de pe urma talentului său, dar deja a „gustat” din viața din Arabia Saudită.

Fotbalistul s-a mutat împreună cu familia lui într-un adevărat palat, iar arabii îl tratează ca pe un rege. De dragul lui și al Georginei, au permis o derogare de la legile musulmane și au fost de acord ca cei doi să trăiască în concubinaj.

Booking

Cristiano Ronaldo deține un adevărat imperiu

În timp ce Ronaldo scrie istorie în lumea fotbalului, se pare că nici Georgina nu se lasă mai prejos. Deși a pierdut o sarcină, iubita lui Cristiano s-a montat foarte repede și și-a găsit alinarea în muncă. Pe lângă viața de lux pe care o duce, aceasta nu spune „nu” nici proiectelor care îi rotunjesc sumele din conturi. Bruneta este cea mai urmărită femeie de origine spaniolă din lume. Așa că nu este de mirare că este recunoscută peste tot pe unde se duce.

În noul sezon „Soy Georgina”, aceasta i-a purtat pe fani în universul ei și le-a arătat o zi din viața ei. La un moment dat, iubita lui Ronaldo a luat echipa de producție și au mers chiar în hotelul pe care îl deține iubitul ei, în Spania. Pestana CR7 din Madrid este situat pe Grand Via, una dintre cele mai tranzitate zone din oraș. Pe booking.com, site-ul de specialitate în ceea ce privește cazările și opțiunile hoteliere, Pestana CR7 are o notă de 8.8, ceea ce îl clasează în rândul hotelurilor de lux. Aici, o singură noapte de cazare pornește de la 276 de euro și poate ajunge la 680 de euro. De precizat este că sunt obligatorii minin două nopți de cazare.

@pasaportete

La verdad que una súper opción de hospedaje si estás por venir a Madrid ⚽️🇪🇸❤️ #madrid #españa #granviamadrid #pestanacr7 #pestanacr7granvía ♬ Waka Waka (This Time for Africa) (K-Mix) – Shakira