Nu mai este niciun secret faptul că, în ultima perioadă, inteligența artificială a început să cucerească multe domenii. Arta și moda sunt printre cele mai frecvente, iar mai nou, nici muzica nu face excepție. După ce David Guetta s-a jucat cu vocea lui Eminem, a venit rândul că inteligența artificială să recreeze piesa „Flowers”, dar cântată de Ariana Grande.

„Flowers” este de departe piesa care a înnebunit întreaga planetă. Miley Cyrus a lipsit ea o perioadă din lumea muzicală, dar și când a revenit, a dat totul peste cap. Se pare că fanii rezonează foarte bine cu artistele care își cântă suferința în piese și nu numai. Anul acesta, trendul aparține celor care își fac foștii parteneri praf în piese, iar Miley Cyrus și Shakira sunt cele mai bune exemple.

Recent, inteligența artificială s-a jucat puțin și a plasat piesa „Flowers” la Ariana Grande. În spatele acestui proces sigur stă un fan de-ai Arianei căruia îi este dor de o piesă nouă de la artistă. Ce-i drept, Ariana nu dă niciun semn cum că ar reveni prea curând în industrie. Aceasta a lansat un remix alături de The Weeknd pentru „Die for you” și nu ar fi exclus să fie singura piesă de anul acesta.

Cât despre „Flowers”, varianta Ariana Grande, nu putem decât atât: sună bine, dar nu o regăsim pe Ariana. Inteligența artificială pare că nu a reușit să reproducă 100% vocea artistei. Însă, este un pas destul de important pentru industria muzicală.

Miley Cyrus a bifat toate recordurile cu „Flowers”

„Flowers” este inmul fetelor singure. Artista povestește cum a fost căsnicia ei cu Liam Hemsworth, dar și cum și-a revenit spectaculos și este în cea mai bună formă. Iar pentru ca răzbunarea să fie completă, Miley a lansat piesa chiar de ziua lui Liam. Pe 13 ianuarie. Ba mai mult, o parte din videoclip este filmată chiar în casa în care cei doi au locuit împreună.

„I can buy myself flowers/Write my name in the sand./Talk to myself for hours/Yeah, some things you don’t understand./But I can take myself dancing, yeah/I can hold my own hand/ Yeah, I can love me better than you can” sunt versurile care au ajuns din prima la inimile fanilor. 

Cât despre cifrele pe care le-a bifat piesa, „Flowers” este un succes pentru cariera lui Miley. În doar două zile de la lansare, melodia a ajuns la peste 28 de milioane de ascultări. Asta doar pe Youtube. „Flowers” este cea de-a treia cea mai de succes piesă a artistei, după „Don’t call me angel” și „Wrecking ball.”