Snoop Dogg a avut parte de surprinza vieții lui. Artistul a ajuns în Scoția pentru a susține un concert, dar a ajuns la o concluzie. Scoțienii nu duc deloc lipsă de imaginație! Iar dacă nu ne crezi, te vei convinge imediat.

Snoop Dogg este unul dintre cei mai apreciați artiști ai tuturor timpurilor. Cariera lui nu are nevoie de prea multe introduceri, iar piesele sale sunt nemuritoare. Snoop are la activ doar hituri și toate au făcut înconjurul lumii. Nu este persoană care să nu fi auzit, măcar o dată, un refren de la Snoop Dogg. Și, pentru că fanii îl iubesc și îl susțin foarte mult, nu este de mirare că artistul încă zboară de colo-colo pentru a susține concerte.

Anul acesta, pe lista opririlor sale s-a numărat și Scoția. Dogg trebuia să susțină acolo unde concert pe 26 august, însă totul a fost reprogramat mult mai devreme, spre bucuria fanilor. Astfel, Snoop Dogg a ajuns ieri în Scoția, iar primirea sa a fost una extraordinară.

Un artist care cânta divin la cimpoiul tradițional a reprodus refrenul celebrei piesei „Still D.R.E”. Plăcut surprins de ideea lui, Snoop nu s-a putut abține și le-a arătat tuturor câteva mișcări. Totul s-a întâmplat chiar pe pista aeroportului, la scurt timp după ce a aterizat avionul.

@ladbible

Sounded like Black Ops 2 Zombies at the start 🤣 🎥 @Snoop Dogg #snoopdogg #scotlandtiktok ♬ original sound – LADbible

Snoop Dogg a îngropat demult securea războiului cu Eminem

Relațiile dintre cei doi artiști s-au răcit după ce Snoop Dogg a primit un refuz din partea lui Eminem. Rapperul nu a vrut să apară pe albumul pe care Snopp l-a lansat în 2020. Mai mult, nici Snoop nu s-a lăsat mai prejos. Într-un interviu acordat celor de la The Breakfast Club, Dogg a spus că Eminem nu este printre rapperii lui preferați. Cel puțin, nu printre primii zece.

”Eminem! Speranța albă! Rapperii albi nu vor fi niciodată respectați. Dre l-a pus pe Eminem în poziția în care poate fi considerat printre cei mai buni zeci rapperi. Eu nu am aceeași părere. Asta s-a întâmplat deoarece el este cu Dr.Dre. Dr.Dre l-a ajutat să descopere cea mai bună versiune a lui”.

Acum, cei doi s-au împăcat. Snoop și Eminem au vrut să le comunice și fanilor decizia de a fi în continuare prieteni. „Îl iubesc pe Eminem. Faza este că iubim mult hip-hop-ul și suntem competitivi. Însă suntem frați, familie. Așa că am învățat să ne apreciem unul pe altul pentru ceea ce facem. Am stat mult de vorbă despre respectul pe care-l avem unul pentru celălalt și despre modul în care vorbim în public unul despre altul”, a spus Snoop pentru emisiunea de la radio The Breakfast Club.