Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez trăiesc o iubire ca-n povești. Cei doi s-au cunoscut în cel mai frumos mod posibil, iar iubirea lor rezistă de ani de zile. Cuplul a trecut prin atâtea momente împreună, încât mulți s-au întrebat când au de gând să se căsătorească.

Cristiano Ronaldo poate spune că este un norocos. Fotbalistului îi merge bine pe toate planurile, atât pe cel profesional, cât și pe cel personal. Fără doar și poate, Georgina este persoana care l-a echilibrat cel mai mult și ca i-a adus liniștea de care avea nevoie. Cei doi au împreună cinci copii și par mai fericiți ca niciodată. Tocmai de aceea, se pare că vedeta de la Al Nassr a decis să facă pasul cel mare.

În toate interviurile pe care le-a acordat de-a lungul timpului, Cristiano era întrebat când are de gând să o ceară de soție pe iubita lui. Fotbalistul a lăsat ca timpul să decidă asta și a așteptat momentul potrivit pentru a-i oferi Georginei. Invitată la o emisiune de la o televiziune spaniolă, Georgina s-a lăudat tuturor cu noul ei inel care da, pare a fi unul de logodnă. Gestul ei a ridicat multe semne de întrebare în rândul fanilor și toată lumea așteaptă o confirmare.

@daliaamoisa

Din Ronaldo propose to Georgina?😲😲😲 She is so happpppyyyy💗 and i’m happy too for her💗 #proposal #marriage #luxurylife #ronaldo #georginarodriguez #foryou #fyp ♬ sunet original – Dalia

Georgina Rodriguez și Ronaldo, mai uniți ca niciodată

Tot în emisiunea „El Hormiguero”, Georgina a vorbit și despre momentul în care a simțit că va rămâne mereu alături de Ronaldo. Cei doi se aflau în prima lor vacanță în Paris, iar Ronaldo a scris pe o foaie „C❤️G”. Gio nu a stat prea mult pe gânduri, a luat foaia, iar în următoarea ei vacanță cu prietenele sale și-a tatuaj asta. Tatuajul este unul special, mai ales că este redat exact scrisul lui Ronaldo.

@antena3com

Amor grabado en la piel 😍 Georgina nos enseña el tatuaje que tiene… ¡y escrito por Cristiano! ❤️ #geoginarodriguez #cristianoronaldo #amorentiktok #elhormiguero #tatuajes ♬ sonido original – Antena 3

Georgina și Ronaldo s-au mutat deja în Arabia Saudită, acolo unde fotbalistul joacă la clubul Al Nassr. Cei doi s-au mutat în formula completă, alături de copii și de staff-ul lor. La început, lucrurile au fost destul de complicate din cauza regulilor pe care le au musulmanii. Însă, cum Ronaldo este cel mai prețios jucător al lor, s-au obșinut derogări importante. Astfel, Georginei și lui Ronaldo li s-a permis inclusiv să trăiască în concubinaj.