Connect-R a venit cu unul dintre cele mai neașteptate anunțuri pentru cei care îi ascultă muzica. În curând, artistul nu va mai fi văzut pe marile scene din țară. Acesta a ajuns la concluzia că este timpul pentru o pauză, iar acesta va veni mai repede decât se așteaptă mulți.

Connect-R este unul dintre artștii care a pus una dintre cele mai importante cărămizi la industria muzicală actuală. Acesta are în spate o carieră fulminantă și este un exemplu pentru colegii lui de breaslă și nu numai. Artistul a lansat hit după hit și aproape că nu este an în care să nu fi avut piese în topuri. Dar, acest lucru nu va mai fi posibil pentru mult timp.

Connect-R a vorbit recent, cu subiect și predicat despre planurile lui de viitor. Mâine, artistul va lansa prima lui carte. Materialul este așteptat cu sufletul la gură de către toți fanii și nu numai. Acesta a declarat că a trecut acolo motivul divorțului de Misha, așa că a stârnit curiozitatea multora.

Connect-R va acorda timp propriei persoane

În plus, tot în viitor, Connect-R are de gând să ia o pauză de la viața de artist. Acesta a anunțat că se va retrage din mai multe motive. În ultima vreme, sănătatea lui i-a cam pus bețe-n roate, așa că a venit timpul să-și asculte corpul.

„O să fac un anunț în premieră. Suntem în 2023. În maxim doi ani fratele tău se retrage ușor, ușor. Voi rămâne în studio foarte mult și probabil că o să mai fac câteva concerte mari. Vreo 4-5 în niște săli mai mari din țară, din București evident, și cam atât. 

Viața nu e doar turneu, aplauze și bani. Vreau să mă plimb, vreau să văd lumea asta  Nu mai pot să stau în scaunul de mașină kilometri întregi. Anul trecut, șoferul meu a mers cu perfuzii după el, eu am făcut o criză de rinichi. E mult, e foarte mult. Undeva trebuie să se oprească. În doi ani, gata.”, a spus Connect-R, în podcastul lui Radu Țibulcă.