În industria cinematografică, lucrurile se mișcă foarte repede. Asta a aflat pe pielea lui și următorul actor care a refuzat să apară în „Avatar”. În momentul în care a primit propunerea, nu i s-a părut ceva interesant. Acum, însă, regretă asta din plin.

Fără doar și poate, „Avatar” este unul dintre cele mai de succes filme din ultimii ani. Ei bine, se pare că Matt Damon nu a simțit potențialul filmului și a ratat ocazia de a apărea în el. În prezent, Damon spune că a fost cea mai proastă decizie aceea de a refuza blockbusterul.

Actorului din „Good will hunting” i s-a propus rolul principal în filmul regizat de James Cameron, dar și 10% din încasările din box office. Chiar dacă a sunat foarte bine, Damon a refuzat deal-ul care-i putea aduce 250 de milioane de dolari.

„Este cel mai prost lucru pe care l-a făcut, vreodată, un actor, în istoria actoriei. Îți dai seama cum ar fi fost dacă apăream și eu în „Avatar”?! De atunci, am mai jucat în 50 de filme, cred. Însă, niciunul nu a făcut 1 milion de dolari în box office. Cred că voi rămâne in istorie. Când vei mai vedea un actor care să dea cu piciorul unei asemenea oferte?!”, a spus Matt Damon într-un interviu cu Zoe Saldana.

„Avatar”, un film care i-a cucerit pe toți

Fără doar și poate, „Avatar” este unul dintre cele mai bune, dar și urmărite filme din ultimii ani. Povestea a acaparat milioane de privitori, iar cei care au vrut o continuare, vor avea acum parte de ea. Mai exact, în luna decembrie, „Avatar” vede lumina cinematografelor. Iar pentru că a trecut atât de mult timp de la prima partea, mai exact, 13 ani, primul capitol a fost deja reluat în cinema.

În cea de-a doua parte, lucrurile se complică. Nu dăm spoilere, dar spunem doar atât: începe un război contra umanității. Jake Sully și Ney’tiri au format o familie și fac tot posibilul pentru a sta împreună. Desigur, asta până când realizează că trebuie să părăsească locuința pentru a explora alte regiuni din Pandora. Când o amenințare străveche iese la suprafață, Jake trebuie să facă față unui război împotriva oamenilor.