Familia lui John Legend a devenit mai numeroasă. Artistul și frumoasa lui soție s-au pregătit intens pentru cel de-al treilea copil și nu a fost deloc ușor, mai ales că Chrissy a pierdut o sarcină. Însă, acum, toată lumea este fericită, iar acum, cei doi proaspeți părinți au prezentat-o pe fiica lor Marelui Internet.

Miles și Luna, copiii lui Chrissy Teigen și ai lui John Legend au un nou coleg de joacă. Fostul model Victoria’s Secret a adus pe lume cel de-al treilea copil, iar fericirea este la cote maxime. Cel care a dat marea veste a fost chiar John Legend, în timpul unui concert privat. În fața a zeci de fani, aceasta a simțit nevoia să îi anunțe că este tătic, din nou. „Bebelușul a venit în viețile noastre în această dimineață. Ce zi binecuvântată. Deși nu am dormit mult și am petrecut timpul în spital, mă simt foarte bine. 

În luna martie, John Legend a vorbit pentru prima dată despre asta. „Cu toții suntem foarte încântați. Copiii mei sunt suficient de mari pentru a realiza ceea ce se întâmplă. Știu că vor avea un nou frățior sau surioară în viețile lor. Sunt convins că se vor comporta foarte bine.”

Chrissy Teigen este o mamă asumată

Acum, cei doi s-au simțit mai mult decât pregătiți să o prezinte pe micuța lor fanilor. Ambii părinții au ținut să transmită un mesaj emoționant care au adunat mii de like-uri. „Este aici! Casa noastră este plină, iar noi n-am putea fi mai fericiți. Tati plânge lacrimi de fericire când îi vede pe Luna și Miles atât de plini de iubire, iar eu învăț că încă am nevoie de scutece, chiar dacă am făcut cezariană??? Suntem în extaz. Vă mulțumim pentru toată iubirea și urările de bine, le simțim pe toate”, a scris Chrissy.

„Vineri a venit pe lume Esti Maxine Stephens. Casa noastră este plină de iubire și bucurie. Sunt uimit de puterea lui Chrissy și de rezistența ei. De asemenea, sunt extrem de încântat să-i văd pe Luna și Miles cum își îmbrățișează surioara”, a completat-o John.