Cher demonstrează că vârsta este doar un număr. Artista a făcut senzație la cea mai recentă defilare a brand-ului Balmain și toată lumea vorbește despre asta. Spectacolul a fost foarte bine gândit, astfel că, pe parcursul celor câteva minute, pe podium au urcat mai multe nume mari din industrie.

Paris Fashion Week este un eveniment care s-a ridicat la nivelul tuturor așteptărilor. Defilările caselor de modă au fost excepționale, dar Balmain a ieșit în evidență, de departe. Pe lângă faptul că dau tonul în ceea ce privește fashionul, cei de la Balmain au uimit audiența cu invitații lor. Pe scenă au urcat Dove Cameron, Brooklyn Beckham, Nicola Peltz și Neymar. Defilarea s-a încheiat cu Cher care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Onoarea a fost de ambele părți, iar artista a ținut să posteze un mesaj pe Twitter. „M-am simțit extraordinar pe scenă. Show-ul de fashion a fost probabil cel mai bun din ultima vreme. Modele au fost atât de frumoase, încât păreau de pe altă planetă. Hainele sunt demențiale!”

Cher și-a pus în cap fanii lui Dua Lipa

Cher este foarte irascibilă pe rețelele sociale. Dacă până acum nu era atât vocală, de data asta, spiritele s-au aprins destul de rău. Artista de 76 de ani este deranjată de ceea ce se întâmplă pe Twitter. Mai exact, aceasta nu concepe ca Dua Lipa să fie numită „Cher a generației noastre”.

Totul a început în momentul în care un fan a asemănat talentul și performanțele lui Dua Lipa cu cele ale lui Cher. Totuși, se pare că artista nu este pregătită ca altcineva să îi ia locul în industrie, nici măcar să fie comparată cu ea. Cher nu a stat prea mult pe gânduri și i-a dat imediat replica fanului care a îndrăznit să o compare pe Dua cu ea. „Câți ani sunt într-o generație?”, a fost replica artistei.

Cher, defilare de excepție la show-ul Balmain. Artista a furat toate privirile
Instagram