Celine Dion trece prin cea mai dură perioadă a vieții sale, dar și a carierei. Artista avea programate o mulțime de concerte, pentru că pe scenă se simte cel mai bine. Din păcate, acest lucru nu va mai fi posibil, cel puțin, nu prea curând.

Fanii lui Celine Dion au primit cea mai proastă veste din ultima vreme. Cei care și-au cumpărat bilete și erau pregătiți să se distreze pe muzica îndrăgitei artistei, vor fi nevoiți să renunțe la această idee. Iar asta pentru că artista a anunțat, oficial, că nu va mai urca pe scenă. Vedeta a fost diagnosticată cu o boală neurologică incurabilă extrem de rară. Celine suferă de ceea ce este cunoscut ca fiind Sindromul Omului Înțepenit.

Boala este prezentă la unul dintr-un milion de oameni și se pare că artista a fost extrem de ghinionistă. Momentan, nu există un tratament care să vindece complet afecțiune, însă sunt remedii care pot încetini avansarea ei.

„Mă confrunt cu probleme de sănătate de mai mult timp, însă mi-a fost extrem de greu  să fac față acestei provocări și să stau de vorbă cu voi despre ceea ce mi se întâmplă. Acum știm că această boală mi-a provocat toate spasmele din ultima vreme”, a spus Celine Dion în online. 

„Din nefericire, spasmele afectează fiecare aspect al vieții mele cotidiene, îmi provoacă dificultăți la mers și nu îmi permite să îmi folosesc coardele vocale ca să pot cânta așa cum sunt obișnuită.”