Dua Lipa nu se mai ascunde! După luni de zile în care au existat zeci de speculații cu privire la bărbatul din viața ei, artista a decis să-l arate lumii pe cel care o face fericită. Dua și partenerul ei și-au făcut apariția oficială pe covorul roșu de la Cannes și toate blițurile au fost îndreptate către ei.

În ultima vreme, Dua Lipa a vorbit doar despre carieră și mai puțin sau chiar deloc despre viața personală. Artista s-a concentrat foarte mult pe turneul de anul acesta care a fost un real succes. Însă, departe de ochii curioșilor, Dua nu a neglijat nici partea sentimentală. În viața ei există un bărbat care o face fericită și care o susține de fiecare dată când are nevoie.

Numele lui este Romain Gavras, un cunoscut regizor din lumea filmelor și nu numai. Cei doi și-au făcut debutul la Cannes, acolo unde au strălucit la propriu, dar și la figurat. Artista și partenerul ei s-au asortat până la cel mai mic detaliu, iar apariția lor a fost lăudată de marii critici de modă.

Nu este pentru prima dată când cei doi au fost văzuți împreună. Lunile trecute, Dua și Romaina au mers la show-ul lui Yves Saint Laurent, ținându-se de mână.

Acum, noile imagini cu Dua Lipa l-au cam „agitat” pe Anwar Hadid, fostul ei iubit. Fratele surorilor Hadid și artista au avut o relație de doi ani, dar i-au pus punct acum ceva vreme. În timp ce Dua a închis capitolul, se pare că Anwar încă mai are sentimente pentru ea. Sau, cel puțin, asta demonstrează cele mai recente postări ale sale de pe Instagram.

Ce a postat Anwar Hadid imediat după ce a văzut pozele cu Dua Lipa și noul ei iubit

Cine este, de fapt, iubitul lui Dua Lipa

Gavras nu este deloc străin de lumina reflectoarelor, printre iubitele lui celebre se numără și Rita Ora. Cei doi au avut o relație din 2020 până în 2021, când Rita l-a cunoscut pe actualul iubit, Taika Waititi. În lumea artistică, Romain este cunoscut pentru regia videoclipului „No Church in the Wild” de la Kanye West, dar și „Bad Girls” de la M.I.A. De asemenea, a mai regizat și filme precum „Athena” (2022) și „The world is yours” (2018).