Nu mai este niciun secret faptul că orice femeie din lumea asta are o slăbiciune pentru genți, pantofi și alte accesorii. Ei bine, pasiunea pe care o are Georgina Rodriguez pentru genți nu poate fi descrisă în cuvinte, însă, poate fi estimată în cifre.

Cu toții știm cum s-au cunoscut Georgina Rodriguez și Cristiano Ronaldo. În ziua în care Gio l-a văzut pentru prima dată pe fotbalist, viața ei s-a schimbat radical. Vedeta spune mereu că a fost mâna destinului, iar asta pentru că, în acea zi, aceasta a ținut locul unui coleg de muncă. Faptul că a fost, atunci, pe tură la magazinul de genți de lux a transformat-o în omul potrivit, la momentul potrivit. La vremea acea, Georgina nici nu visa că nu va mai vinde vreodată genți Gucci, ci le va colecția pe toate.

În prezent, Georgina Rodriguez are viața la care visează toate femeile. Este iubita unuia dintre cei mai de succes fotbaliști din lume și are cinci copii minunați. În plus, cariera ei se conturează mai bine ca niciodată. Banii nu mai sunt deloc o problemă pentru Georgina, așa că orice moft pe care îl are este direct poruncă pentru Ronaldo.

Georgina Rodriguez adaugă constant genți la colecție

Cei care s-au uitat la documentarul „I am Georgina” sau o urmăresc pe iubita lui Ronaldo pe social media, sigur au observat un detaliu. Și anume, faptul că are o obsesie pentru genți. Toate modelele, toate culorile, ediții limitate, toate se regăsesc în dressing-ul vedetei. Ba chiar a declarat într-un interviu că i-a fost imposibil să le ia pe toate în Arabia Saudită.

Dacă te-ai întrebat, vreodată, câte genți stau pe rafturile Georginei, ei bine, nici ea nu știe sigur. Însă, cu aproximație, numărul acestora poate ajunge la 150. Georgina a recunoscut că unele modele se mai repetă, însă dimensiunile sunt diferite. Și, chiar dacă are mai mult decât suficiente, în continuare, de ziua ei, își dorește doar genți.

„Cred că am 150 de genți. Nici Cris nu înțelege de unde am această obsesie. M-a întrebat ce îmi doresc de ziua mea și i-am spus că o geantă. I-am spus că vreau același model pe care îl mai am, dar într-o dimensiune mai mare. Nu i-a venit să creadă și mi-a spus că nu mi-o cumpără. Atunci, m-am ambiționat și i-am spus că oricum mi-o cumpăr singură.”