Fără doar și poate, Austin Butler a dat lovitura cu rolul lui Elvis. Actorul s-a dedicat acestui personaj peste 3 ani din viață și nu este de mirare că l-a interpretat atât de bine. Austin nu a vrut să fie un simplu actor în pielea Regelui Rock and Roll. Acesta a luat totul în serios, iar Elvis și-a pus amprenta asupra sa mai mult decât s-ar fi așteptat.

Austin Butler poate spune că și-a dat doctoratul în actorie cu rolul din „Elvis”. Actorul și-a dorit foarte mult un personaj magistral, iar soarta a făcut să aibă șansa de a intra în pielea unuia dintre idolii săi. Elvis Presley a fost cel care i-a adus cele mai multe premii lui Austin Butler, dar și cel care l-a plasat în topul celor mai buni actori din lume. Deși toată lumea a apreciat rezultatul de pe marile ecrane, nu mulți știu cât efort a depus Butler pentru ca totul să fie perfect.

Austin Butler a scris istorie cu rolul lui Elvis

Austin a primit rolul lui Elvis cu trei ani înainte. În tot acest timp, s-a izolat de familie și de tot ce putea să-i distragă atenția. Elvis l-a traumatizat la propriu pe Austin Butler. Actorul a avut momente în care nici nu știa cine este și credea că și-a pierdut identitatea.

 „Te poți pierde pe tine, iar eu sigur m-am confruntat cu asta la finalul filmărilor. Nu mai știam cine sunt, iar corpul meu a început să cedeze. A doua zi m-am trezit la patru dimineața, în dureri înfiorătoare. Am fost dus de urgență la spital”, a spus el.

Dar asta nu e tot. Accentul este cel care și-a pus cel mai mult amprenta asupra lui Butler. Deși multă lume nu-l crede, lui Austin îi este aproape imposibil să mai revină la vocea lui naturală. Actorul nu se preface deloc, ci chiar a rămas cu vocea lui Elvis. Dacă nu ne crezi, uite dovada!

@thisisheart

Kinda obsessed with Austin Butler’s raspy Elvis voice… 😍 #austinbutler #austinbutlerelvis #austinbutleredit #elvismovie #elvis ♬ original sound – Heart