Familia Kardashian este cunoscută în mediul online și nu numai datorită dramelor și controverselor din familie. Deși au avut mereu noroc la bani, nu același lucru se poate spune și despre planul sentimental. Divele ba se împacă, ba se despart de iubiții lor. În cazul unora, la mijloc sunt prinși și copiii care, de ce mai multe ori, rămân în grija bonelor.

Kim Kardashian și surorile ei nu mai au negoie de prea multe introduceri. Vedetele sunt în lumina reflectoarelor de când erau mici, iar acum, camerele de filmat fac parte din rutina lor. Întreaga viață a vedetelor din Calabasas a fost mereu documentată, spre deliciul fanilor. Kim, Kylie, Khloe, Kendall și Kourtney au decis să fie transparente și să le prezinte fanilor viața lor așa cum este, cu bune și cu rele.

Așa cum deja și-au dat seama mulți dintre urmăritorii lor, programul familiei Kardashian este un adevărat haos. Divele sunt implicate în zeci de proiecte, trebuie să străbată lumea-n lung și-n lat pentru a-și onora contractele, iar asta înseamnă un singur lucru. De copiii lor se ocupă mereu bonele.

Kim Kardashian a fost mereu strictă cu bonele familiei

Bonele familiei Kardashian sunt plătite cu 100.000 de dolari, o nimica toată pentru averea vedetelor. Însă, responsabilitățile lor sunt pe măsura remunerației. Atunci când se prezintă la interviu, bonele primesc din start un document de 20 de pagini cu regulile pe care trebuie să le respecte. Cine se crede suficient de capabil, rămâne. Cine nu, nu trece de prima etapă a interviului.

Bonele nu sunt doar responsabile de creșterea copiilor, ci trebuie să fie disponibile 24/7, indiferent de serviciul pe care îl solicită familia Kardashian. De asemenea, acestea nu au voie să tânjească după faimă și nici să nu apară în reality show-ul familiei. Le este interzis să poarte bijuterii, iar pe stradă trebuie să meargă doar în spatele lui Kim Kardashian.

Un detaliu destul de important pentru familia Kardashian atunci când vine vorba de angajarea bonelor este aspectul lor fizic. Știind bine prin câte au trecut cu partenerii lor, divele nu vor ca bonele să fie prea atrăgătoare.