Rosalia și Rauw sunt cel mai discutat cuplu din lumea muzicală, la ora actuală. Cei doi artiști trăiesc o poveste de dragoste ca-n filme, așa că toată lumea se așteaptă să facă pasul următor. Rauw și-a cerut de soție iubita, iar inelul este unul extrem de prețios. La propriu, dar și la figurat.

Rosalia și Rauw trăiesc cea mai frumoasă perioadă din viața lor de cuplu. Cei doi sunt împreună din 2020, iar în tot acest timp, relația lor a devenit din ce în ce mai serioasă. Rauw a fost cucerit iremediabil de diva latino, așa că nu a stat prea mult pe gânduri. Și-a luat inima-n dinți și a cerut-o de soție pe aleasa inimii lui, iar inelul a costat o avere.

Inelul de pe degetul Rosaliei are un diamant tăiat special și este din aur alb. Diamantul mare, din centru, este înconjurar de alte diamante mai mici care, împreună, formează un triunghi. Partea interesantă abia acum urmează. Pentru a o da pe spate pe iubita lui, Rauw a plătit 600.000 de euro pentru inelul de logodnă.

Rosalia poartă o avere pe deget

Acum, cu noua bijuterie din dotare, Rosalia se înscrie cu succes pe lista vedetelor care au primit cele mai scumpe inele de logodnă. Evident, pe primul loc în top se află Beyonce. Atunci când Jay-Z a cerut-o de soție, nu s-a uitat deloc la bani. Aceasta a plătit cinci milioane de euro pentru a se asigura că răspunsul lui Beyonce va fi unul pozotiv.

Locul doi este ocupat de Jennifer Lopez. Artista și Ben Affleck și-au reluat povestea de dragoste din copilărie doar că, de data asta, relația s-a finalizat cu un mariaj. Actorul s-a întrecut pe sine la capitolul inele de logodnă și a surprins-o pe iubita lui cu o bijuterie impresionantă. Inelul de logodnă a lui JLo a costat dublu față de cel primit de Rosalia. Mai exact, 1.2 milioane de euro.