Kendall Jenner este una dintre cele mai cunoscute vedete din lumea modelingului și nu numai. Sora lui Kim este un model râvnit de toate marile case de modă din lume. Și, deși mulți ar fi tentați să spună că asta este marea ei pasiune, ei bine, slăbiciunea lui Kenny este alta.

Kendall Jenner a trăit de mică în lumina reflectoarelor. Încă de când avea câțiva anișori, mama ei, Kris Jenner a semnat deja contractul pentru reality show-ul care le-a schimbat viața. Ani la rând, familia Kardashian a fost pe micile ecrane, iar emisiunea lor a avut peste 20 de sezoane. Fanii lor au avut impresia că odată cu „Keeping Up with The Kardashians” au aflat totul despre divele din Calabasas, dar se pare că nu.

Dintre toate surorile, Kendall Jenner a fost mereu cea mai rezervată în ceea ce privește viața ei. Singurul aspect despre care a vorbit de fiecare dată fără perdea a fost cariera. Recent, Kendall a devenit, din nou, unul dintre ambasadorii Calvin Klein. Vedeta a filmat deja campania pentru noua colecție, iar cu această ocazie a și vorbit despre pasiunile ei.

Kendall Jenner a recunoscut că în ultima perioadă a fost destul de ocupată cu business-urile pe care le are. Modelul și-a lansat propriul brand de tequila și este una dintre cele mai profitabile afaceri din portofoliul ei. Însă, atunci când prinde câteva momente libere, modelului îi place să meargă la ferma unde o așteaptă o mini herghelie de cai. Sora lui Kim adoră caii și chiar a realizat și multe ședințe foto în care a integrat grațioasele animale.

Sunt obsedată de cai. Am spus-o de atâtea ori, încât sună ciudat acum.”, a spus Kendall la filmările Calvin Klein.

@calvinklein

And we’re obsessed with you 😍 @kendalljenner #calvinklein ♬ original sound – Calvin Klein