Liam Payne și Louis Tomlinson au rămas foarte buni prieteni. Deși nu mai împart succesul trupei One Direction de ani buni, conexiunea dintre ei este extrem de puternică. Și, pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, Liam nu a putut lipsi de la unul dintre cele mai importante evenimente din cariera lui Louis.

Liam Payne și Louis Tomlinson s-au reunit în formula restrânsă, de dragul vremurilor bune. Cei doi foști membri One Direction au păstrat legătura în tot acest timp și au ales să rămână prieteni. Ieri seară, în Londra la Leichester Square a avut loc premiera documentarului „All of those voices”. Este un material la care Louis a lucrat intens și le dă fanilor ocazia să pășească în backstage-ul turneului mondial din 2022.

Liam Payne a semnat prezența la eveniment și a atras toate privirile. Artistul nu a mers singur, ci a fost însoțit de iubita lui, Kate Cassidy. Cei doi sunt împreună din toamna anului 2022, iar relația pare una destul de serioasă.

„Toată lumea este alături de Louis Tomlinson. Fiecare dintre foștii lui colegi are un program destul de încărcat, de aceea nu au putut fi prezenți fizic.”, a declarat staff-ul lui Louis.

„Simțeam de multă vreme că am ceva de demonstrat. Cred că mi s-a întipărit această idee în minte”, a declarat Louis Tomlinson. Imediat după premiera documentarului, Louis și Liam au părăsit impreună locația, escortați de bodyguarzi.

@officialukcharts

Liam Payne arrives at Louis Tomlinson’s #AllOfThoseVoices documentary movie premiere in London’s Leicester Square 🖤❤️ Our LiLo hearts 🥹🥹 #LouisTomlinson #LiamPayne #AllOfThoseVoicesLONDON @lthqofficial @Liam Payne #OneDirection ♬ Bigger Than Me – Louis Tomlinson

Lyam Payne vrea să lanseze și el un film despre dependența de alcool

Liam Payne a vorbit mereu deschis despre provocările pe care le-a înfruntat, de-a lungul timpului, dar și despre planurile de viitor. Fostul star One Direction a povestit că a suferit de tulburări psihice atunci când făcea parte din trupă. Ba mai mult, a avut probleme cu consumul de alcool și substanțe interzise.

Sunt câteva lucruri despre care nu am vorbit niciodată și care sunt foarte serioase. Și deveniseră problematice. După ce m-am văzut în situațiile respective, mi-am dat seama că trebuie să fac ceva”, a spus Liam într-un interviu.

Problema era că, pentru siguranța noastră, trebuia să stăm închiși în camerele de hotel. Și ce era în cameră? Un minibar. Așa că la un moment dat, m-am gândit că aș putea să dau o petrecere singur. Și asta s-a repetat timp de mai mulți ani”, a continuat artistul.

Liam a mai spus că și-a dat seama că are o problemă și că a început să meargă la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi. La prima întrunire l-a însoțit actorul Russell Brand. Experința l-a ajutat, dar l-a și inspirat, pentru că s-a hotărât să scrie scenariul pentru un film scurt de comedie în care va juca tot el. Liam a spus că nu a mai pus gura pe alcool de luni bune și că vrea să se concentreze asupra proiectelor profesionale în perioada care urmează.