Billie Eilish este destul de secretoasă cu viața ei privată. Cel puțin, așa a fost până acum. Mai nou, artista a încetat să se mai ascundă de ochii curioșilor și l-a prezentat lumii întregi pe iubitul ei. Totul a avut loc într-un cadru extrem de oficial, mai exact, la after party-ul de la Premiile Oscar, organizat de Vanity Fair.

În weekendul care tocmai ce s-a încheiat a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente de peste Ocean. Pentru al 95-lea an consecutiv, Premiile Oscar aa adunat pe covorul de culoarea șampaniei cele mai mari nume din industrie. Printre cei prezenți la gală s-a numărat și Billie Eilish care, de data asta, nu a fost singură.

De obicei, artista merge la astfel de evenimente fie cu fratele ei, fie cu mama sa. Ei bine, acum a schimbat registrul și a mers cu iubitul ei. Billie și Jesse Rutherford s-au accesorizat din cap până în picioare și au atras toate privirile. Cei doi au optat pentru ținute glam, negre, create de Rick Owens.

Pentru a arăta cât de cool sunt împreună și cât de bine se completează, Jesse a adăugat pe față câteva elemente din makeup-ul clovnilor pentru a sparge monotonia de negru a iubitei sale.

Billie Eilish și iubitul ei au atras atenția tuturor la after party-ul de la Premiile Oscar

Billie și Jesse au în comun pasiunea pentru muzică. Pentru cei care nu știu, Rutherford face parte din formația The Neighbourhood.

Billie Eilish nu a fost nici ea scutită de evenimente neplăcute la Premiile Oscar. În timp ce defila prin fața paparazzilor, aceasta s-a împiedicat în rochia voluminoasă. Noroc că nu a căzut, așa cum s-a întâmplat în cazul altor vedete.