Bella Hadid este unul dintre cele mai sonore nume din industria modelingului. Sora lui Gigi Hadid are lumea la picioare și a scris istorie pe cele mai mari podiumuri din lume. Însă, ceea ce nu știu fanii ei este faptul în spatele zâmbetelor și a imaginii din online, Bella ascunde și episoade triste.

Bella Hadid se numără printre vedetele care au știut de mici ce vor. Sora lui Gigi a muncit pentru visul ei, iar acum, aproape că nu este persoană care să nu fi auzit, măcăr odată, de ea. Mai ales iubitorii de modă! Bella Hadid nu prea își expune viața privată în lumina reflectoarelor și nici nu prea face anunțuri legate de familie. Însă, atunci când reușește ceva măreț, împrejurările o cer.

În weekend, Bella a plecat într-o escapadă în Las Vegas, iar locația nu a fost deloc aleasă la întâmplare. Modelul a vrut să marcheze cinci luni de când nu a mai pus gura pe alcool. Da, chiar în orașul păcatelor și al tentațiilor. Bella Hadid a filmat o parte din distracție și s-a lăudat fanilor ei de pe social media. Videoclipurile postate pe TikTok au adunat sute de mii de aprecieri, iar fanii nu au putut să nu remarce cât de bine arată modelul, indiferent de ce ar pune pe ea.

Bella Hadid a fost considerată, în copilărie, rățușca cea urâtă

Believe it or not, Bella Hadid s-a simțit mereu ca fiind sora mult mai urâtă a lui Gigi. Acest lucru a pus atât de multă presiune pe ea, încât, la un moment dat, a cedat și a decis că este timpul să apeleze la medicul estetician. La doar 14 ani, Bella se lăsa pe mâna profesioniștilor pentru a schimba radical aspectul nasului. Rezultatul a fost atât de natural și pe placul ei, încât nimeni nu a bănuit-o de o astfel de intervenție.

Bella a declarat că și-ar fi dorit să păstreze nasul „moștenit”, dar asta ar fi fost un mare minus în cariera de model pe care și-o dorea atât de mult.