Lizzo este una dintre cele mai bune voci din lume. Anul acesta, artista a fost prezentă la toate evenimentele din industria muzicală și a plecat acasă cu multe trofee. Și, tot pe lista reușitelor se află și cea mai recentă statuie de ceară de la Madame Tussauds din Statele Unite ale Americii.

Lizzo are toate motivele să fie mândră. Artista a reușit să se impună într-o industrie deloc ușoară. Cu talentul mereu de partea ei, Lizzo domină constant topurile, iar piesele ei ajung la sute de milioane de vizualizări. Vedeta nu este doar o artistă completă, ci este și o sursă de inspirație pentru toți fanii ei și nu numai.

Fiind atât de influentă în lumea muzicală, cei de la Madame Tussauds din Statele Unite ale Americii au decis să îi dedice o statuie de ceară. Pe cât de uimitor este rezultatul final, pe atât de complicat este procesul de creare. Cei de la celebrul muzeu au filmat totul, spre deliciul fanilor. Înainte ca statuia să capete contur, lui Lizzo i s-au luat dimensiunile, inclusiv circumferința capului. Artista a ales o ținută uimitoare, complet albă pe care cei de la muzeu au reprodus-o perfect.

Lizzo este o perfecționistă

Lizzo este ca un magnet de vizualizări. Artista se bucură de succes de fiecare dată când lansează câte o piesă. „About damn time” a fost unul dintre cele mai virale sunete de pe TikTok, iar asta înseamnă un singur lucru. Lizzo și-a făcut treaba foarte bine, așa că, să vină premiile! Lizzo a vrut să se ridice la nivelul așteptărilor fanilor, așa că a muncit din greu pentru a ajunge la cea mai bună versiune pentru piesa ei.

Deși pare greu de crezut, în spatele a trei minute de piesă, există ore, poate chiar zile în șir de muncă. Lizzo a recunoscut că i-a fost destul de greu să „șlefuiască” „About damn time” pentru a suna catchy. „Am înregistrat refrenul de 50 de ori! Am crezut că nu o să mai termin, dar a meritat din plin”, a spus Lizzo pentru Billboard. Piesa a fost pe prima poziție din Billboard Hot 100, luându-i fața lui Harry Styles.