Anul 2023 nu a adus deloc vești bune pentru Becky G. Artista părea că se înțelege de minune cu iubitul ei, însă, în realitate, Sebastian a călcat strâmb. Zvonurile privind infidelitatea lui circulă de câteva ore pe internet, iar fanii artistei sunt de partea ei.

Becky G și Sebastian Lletget sunt împreună de șase ani. În tot acest timp, cei doi au avut suficiente ocazii pentru a se cunoaște și pentru a-și da seama că sunt suflete pereche. Anul trecut, Sebastian și-a luat inima-n dinți și a decis să o ceară în căsătorie pe iubita lui. Becky a spus cel mai sincer „da”, însă, cele mai recente evenimente o pot face să se răzgândească.

În online, au început să circule zvonuri cu privire la infidelitatea lui Sebastian. Cea care a dat startul a fost o utilizatoare de Instagram cu un cont ciudat. @ja29poo a fost cea care a agitat apele în rândul fanilor lui Becky G.

Becky G nu a dat nicio declarație despre acest subiect

Aceasta a postat un mesaj în care a transmis că Sebastian a fost cu ea la discoteca Shoko din Madrid. Totul se întâmpla anul acesta, în februarie. Pentru a le arăta tuturor că nu glumește, a dat câteva detalii extrem de importante. Aceasta a spus că are și imagini și videoclipuri, dar pe care nu le postează din motive legale.

„Sebastian, iubitul tău, te-a înșelat în luna februarie și am toate dovezile. Ți le pot trimite în privat. Multe tabloide mă contactează pentru că știu că nu voi rămâne tăcută.”, a spus acuzatoarea, a cărei identitate a rămas necunoscută.

Relația dintre Becky G și Lletget a început în 2016, atunci când cei doi s-au cunoscut prin intermediul prietenei comune, Naomi Scott. De atunci și până în prezent, Becky și Sebastian au fost de nedespărțit, iar cea mai recentă apariție a lor a fost la party-ul Vanity Fair.