Gina Pistol și Smiley se pregătesc pentru cel mai important eveniment din viața lor de cuplu. Până acum, cei doi nu vorbeau prea des despre asta, trecerea timpului pare că i-a făcut să își schimbe părerea. Gina se pregătește pentru nunta cu Smiley și știe cum va arăta cea mai importantă zi din viața ei.

Gina și Smiley au tot ce și-au putut dori, iar Josephine le face zilnic viața mai frumoasă. În luna martie, micuța va împlini 2 anișori, iar acela va fi unul dintre momentele de sărbătoare pentru artist și partenera lui. Încă de când au început să se afișeze ca și cuplu, presiune pe umerii lor a fost una destul de mare. Mereu au primit întrebări legate de nuntă și despre momentul în care vor merge în fața altarului. Pentru a nu mai prelungi suspansul, Gina a preluat cuvântul și a vorbit despre asta.

Iubita lui Smiley a recunoscut că nunta face parte din planurile lor de viitor. În schimb, contrar așteptărilor, Smiley este mai focusat pe acest subiect. Gina preferă să se bucure mai mult de micuța Josephine și să nu își facă prea multe griji legate de nuntă. Ba mai mult, nu are nicio idee despre cum va arăta rochia ei de mireasă.

Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a spus Gina Pistol, pentru Spynews.ro.

De ce au fugit, până acum, Gina și Smiley de căsătorie

În timp ce unii oameni se căsătoresc mai întâi și apoi fac copii, alții nu au nevoie de acte pentru a fi fericiți. Din a doua categorie au făcut parte și Smiley și Gina Pistol. Cei doi au devenit părinți în primăvara lui 2021. Atunci, Smiley spunea că venirea pe lume a lui Josephine i-a apropiat și mai tare, iar pe el l-a responsabilizat.

Smiley a explicat în repetate rânduri că nu crede în căsătorie. În concepția lui, nu ai nevoie de un act pentru a fi fericit și implicat 100% într-o relație. „Cred că suntem și mai apropiați decât eram. De când a apărut Josephine mi se pare că sunt un pic mai emoțional. Mi se pare că sunt mai atent la ceea ce simt și am ocazia să mă joc mai mult… Iar cu Gina… chiar ne simțim mult mai apropiați, suntem mai deschiși unul făță de celălalt”, a declarat Smiley, în urmă cu ceva timp.