Una caldă, alta rece pentru Bad Bunny. Artistul a creat un întreg val de controverse din cauza celor mai recente ieșiri în oraș. Iar asta din cauza faptului că mai mereu a fost în compania lui Kendall Jenner. Din păcate pentru el, se pare că nu va avea parte de prea multă liniște, pentru că în peisaj a apărut fosta iubită.

Bad Bunny atrage femeile frumoase ca un magnet. Artistul latino se poate lăuda cu cele mai frumoase pretendente la inima lui, dar se pare că asta aduce cu sine și un pic de scandal. Înainte de a deveni faimos, Benito a avut o relație de cinci ani. Lucrurile păreau destul de solide între el și partenera lui. Ba chiar cei din anturajul lor spuneau că și-au consolidat relația cu tatuaje asemănătoare. Ei bine, se pare că asta este de domeniul trecutului, iar fosta iubită s-a transformat în actualul dușman.

Carliz De La Cruz Hernández susține că el a înregistrat fraza „Bad Bunny baby” pe propriul telefon în 2015. Totul se întâmpla înainte ca artistul să devină celebru. Fraza respectivă a apărut în piesele „Pa Ti” și Dos mil 16”, iar Benito nu i-a dat niciun credit fostei sale partenere. Acesta a fost un motiv destul de solid pentru ca aceasta să-l dea în judecată.

Bad Bunny are de plată daune de 40 de milioane de dolari

Bad Bunny și Carliz s-au combinat în 2011, pe vremea când amândoi lucrau într-un supermarket. Iubita lui Bunny a întregistrat fraza celebră în baia unei prietene pentru că era camera cu cea mai bună acustică. Apoi, i-a trimis înregistrarea lui Benito care a și folosit-o în piesele pe care le-a urcat pe Spotify și Soundcloud.

Avocații lui Carliz spun că echipa lui Bunny s-a oferit să-i dea acesteia 2.000 de dolari pentru drepturile sale, doar cu câteva zile înainte de lansarea albumului „Un verano sin ti”. Aceasta a refuzat, dar albumul s-a lansat oricum. Ba mai mult, a fost nominalizat la „Album of the Year” la Grammy.

Înregistrarea cu vocea lui Carliz poate fi auzită în concerte, dar și în spectacolele private. „Este un atac la intimitatea ei, este imoral și periclitează deminitatea sa”, susține echipa ei de avocați. Tocmai de aceea, De La Cruz nu-l dă în judecată doar pe artist, ci și labelul său.