Bad Bunny a anunțat că se retrage din muzică, dar pare că nu mai este la fel de convins că vrea asta. Artistul se simte cel mai bine pe scenă, în fața miilor de fani, iar din concerte își ia energia. James Corden l-a invitat la „Carpool Karoake”, iar rezultatul merită toate milioanele de vizualizări.

Bad Bunny este unul dintre cei mai apreciați artiști din lume. Piesele sale au miliarde de vizualizări, iar fanii lui sunt o adevărată comunitate. Benito a muncit din greu pentru a ajunge în punctul în care este acum și nu a uitat nicio secundă sacrificiile pe care le-a făcut pentru carieră. În tot acest proces, artistul a avut alături familia care i-a oferit sprijinul necondiționat.

Recent, Bad Bunny a fost invitatul lui James Corden la celebra rubrică „Carpool Karaoke”. Cei doi au avut o chimie extraordinară și au povestit vrute și nevrute. Bunny a povestit că, inițial, a vrut să își ascundă identitatea. Apoi, a decis să aleagă numele de scenă actual și crede că i se potrivește de minune. De ce?! Pentru că oricât de rău ar fi un iepuraș (Bad Bunny), tot cute este. Nu am zis-o noi, ci el.

Artistul, la un punct de a rata Premiile Grammy

Apoi, James Corden a ridicat la fileu un subiect sensibil pentru artist. Și anume, Premiile Grammy. Cu toții știm că Benito a cântat în deschiderea evenimentului, dar ce nu știe multă lume este faptul că a fost la un pas să o dea în bară. Bad a fost la un pas de a nu ajunge la eveniment din cauza traficului. Din fericire a ajuns cu 8 minute înainte ca totul să fie transmis live.

Artistul își asumă o parte din vină, iar asta pentru că a fost la sală înainte. Bunny a avut repetițiile la 9 dimineața, iar evenimentul începea la 17. Calculele lui nu prea au ieșit bine și tocmai de asta a ajuns la Grammys pe muchie de cuțit.

Bad Bunny este plin de surprize

Bad Bunny a povestit și despre concertul pe care l-a susținut pe acoperișul unei benzinării. În ciuda faptului că a anunțat totul cu o oră înainte, sute de oameni au venit să-l vadă. Iar dacă credeați că secretele lui Benito se opresc aici, ei bine, nu. În afară de muzică, Benito este foarte pasionat și de pictură. Când era mic, petrecerea foarte mult timp desenând tot ce îi atrăgea atenția.

Pe lângă latura artistică, acesta mai este atras și de lumea wrestling-ului. În piesele sale are multe referințe din acest sport, iar fanii sigur au observat asta.

Deși este cunoscut și adorat de o lume întreagă, Bad Bunny are și el artiștii lui preferați. Printre ei se numără Ariana Grande și Harry Styles. Ba mai mult, „Break Free” de la Ariana este singura piesă în limba engleză pe care o știe de la cap la coadă, fără nicio greșeală.