Nu mai este niciun secret faptul că vedetele de peste Ocean tânjesc după perfecțiune. Cap de listă este Kim Kardashian, care a făcut tot ce a putut pentru a arăta mai bine ca niciodată. Trăsăturile și proporțiile ei au inspirat milioane de fane din întreaga lume. Totuși, trendul anului 2023 este naturalețea, așa că vedeta a trebuit să se conformeze.

Kim Kardashian postează des imagini cu ea sau cu familia ei, iar fanii au observat un lucru. Indiferent de momentul în care este făcută poza, diva arată impecabil. Niciun fir de păr nu stă rebel, iar fața ei este ca de porțelan. Cu toții știm că aceasta lucrează cu cei mai buni din domeniu, însă asta nu justifică aspectul ei de păpușă la fiecare oră din zi și din noapte.

Până acum fanii au tot atacat-o cu fel de fel de replici în care o acuzau că exagerează cu filtrele de pe Snapchat. Pentru a le demonstra tuturor că nu se transformă, ci doar îmbunătățește mici detalii cu ajutorul tehnologiei, Kim a postat un selfie „natural”.

Miliardara a avut curajul să se prezinte în fața fanilor fără efecte, filtre și fără machiaj. Și da, trebuie să recunoaștem că arată foarte bine. Cu excepția câtorva pete pigmentare, Kim K are un ten îngrijit și foarte bine hidratat. Asta au observat și fanii, care nu au stat prea mult pe gânduri și au complimentat-o imediat.

Kim Kardashian s-a filmat și fără extensii

a început să se iubească pe sine și să se accepte așa cum este. În ciuda faptului că statutul ei de vedetă îi impune să arate mereu ca scoasă din cutie, diva a decis să rupă aceste bariere. Pentru prima dată după mult timp, vedeta a avut curajul să se afișeze în fața urmăritorilor ei cu părul natural. În spatele coafurilor impecabile realizate de the one and only Chris Appleton, Kim Kardashian are un păr obișnuit, scurt și blond.

Podoaba capilară a lui Kim nu este deloc dreptă și lucioasă oglindă, așa cum o are după ce face magie Chris Appleton. Din contră, părul ei este destul de wavy și pare agresat de la vopsea.