Zendaya nu mai are nevoie de nicio prezentare. Fosta membră Disney și-a urmat visul și a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe la nivel mondial. Spre deosebire de fosta ei colegă, Bella Thorne, care abia mai pune mâna pe un rol, Queen Z scrie istorie.

În ultimul an, Zendaya a bifat doar roluri în producții huge. În afară de „Dune” și „Spider man”, „Euphoria” este un alt proiect de suflet de-ale actriței. Iubita lui Tom Holland a interpretat-o pe Rue, iar personajul i-a adus cinci nominalizări la Premiile Emmy. Aseară a avut loc decernarea, iar Zendaya a plecat acasă cu două trofee. Iubita lui Tom Holland a câștigat la categoriile Outstanding Lead Actress In A Drama Series – 2022 și Outstanding Lead Actress In A Drama Series – 2020.

Cu aceste două premii adăugate în palmares, Queen Z a bifat un record. Zendaya a devenit prima actriță de culoare, dar și ce mai tânără actriță care a câștigat acest premiu. Nu o dată, ci de două ori. La eveniment, actrița a fost însoțită de mama ei. Prima persoană căreia i-a trimis mesaj a fost iubitul ei, Tom Holland.

Zendaya, varianta de rezervă pentru „Euphoria”

Iubita lui Tom a evoluat în câțiva ani cât alții într-o carieră. Actrița i-a convins pe toți că are talent cu carul, iar proiectele au venit pe bandă rulantă. Unul dintre serialele care au scos-o din zona de confort, dar și care i-a adus cele mai multe aprecieri și premii este „Euphoria”. Vedeta a făcut senzație în pielea personajului Rue și pare că acesta a fost gândit special pentru ea.

Believe it or not, Zendaya nu i-a convins pe producători să îi ofere din prima rolul lui Rue. O altă adolescentă a cărei identitate nu a fost divulgată a fost cea care i-a cucerit pe producătorii „Euphoria”. Din păcate, nu s-a mers mai departe cu ea, iar explicația a oferit-o Jennifer, una dintre producătoare.

„A fost o adolescentă care ne-a impresionat și care avea aceeași traiectorie ca și Rue. Dar, având în vedere că este un serial TV care se întinde pe parcursul unor ani, ne-a fost teamă că nu va face față. Apoi, a fost totul foarte ciudat, pentru că a apărut Zendaya, care nu avea deloc experiența de viață a lui Rue.”

Zendaya a scris istorie la Premiile Emmy. Este singura actriță din „generația nouă” care reușește asta
Profimedia