Fanii așteaptă de ceva timp o piesă nouă din partea Ritei Ora și, din păcate, veștile bune nu vin din zona aceasta. În schimb, artista s-a implicat într-un nou proiect care va pune zâmbete pe chipurile multor copii.

Rita Ora a decis să îmbine utilul cu plăcutul și, dacă tot i s-a spus că are o voce perfectă pentru narat, se pare că a trecut la treabă. Artista a primit oportunitatea de a dubla unul dintre cele mai îndrăgite personaje din desenele animate și anume, pe Wandering Blade din „Kung Fu Panda”. Rita nu a declarat prea multe despre acest rol, dar cu siguranță va fi o experiență de neuitat.

Pe plan personal îi merge la fel de bine ca și pe planul profesional. Rita și iubitul ei sunt mai fericiți ca niciodată și nu ratează nicio ocazie de a se afișa împreună. Nu ar fi de mirare ca în curând fanii să îi vadă și cu copii, având în vedere că Rita a declarat într-un interviu mai vechi că și-a luat toate măsurile pentru a deveni mămică. Artista și-a înghețat ovulele încă de la vârsta de la 24 ani. ”Am vrut să evit presiunea aceea care vine odată cu înaintarea în vârstă, așa că le-am luat-o înainte.”

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DreamWorksTV (@dreamworkstv)