Fără doar și poate, Billie Eilish este una dintre cele mai apreciate artiste la nivel mondial. Billie are milioane de fani care sunt pe urmele ei, așa că o mică pauză pentru intimitate nu strică niciodată.

Anul acesta, Billie Eilish a fost cap de afiș la Coachella. În jurul artistei s-a creat un întreg scandal, mai ales din momentul în care Kanye a obligat-o să își ceară scuze în fața lui. Apele s-au calmat repede, Kanye a fost eliminat de pe afiș, iar Billie a urcat pe scenă. Artista și-a obișnuit publicul cu spectacole inedite, dar, de data asta, ineditul a avut alte nuanțe.

Billie Eilish a reușit să își lase fanii cu gura căscată cu cele mai recente declarații. În cadrul emisiunii „The Matt Wilkinson Show”, artista a recunoscut că nu a urcat niciodată pe scena festivalului Coachella. Potrivit spuselor lui Eilish, o dansatoare i-a luat locul și nimeni nu a observat acest detaliu. 

„La începutul festivalului, am avut o dublură. De fapt, unul dintre dansatoarea mea mi-a luat locul. Am îmbrăcat-o în unul dintre outfit-urile pe care le-am purtat eu la un show anterior. I-am dat o perucă brunetă, mască, ochelari, a purtat soșetele și încălțările mele.

Am pus-o în spatele scenei și toată lumea a crezut că sunt eu. Efectiv nimeni nu și-a dat seama că nu sunt eu pe scenă. Chiar nimeni”, a povestit Billie în emisiunea de pe Apple Music.