Nu este prima dată când se întâmplă și, cu siguranță, nu va fi nici ultima. Paula Sophia Garcia Espino a postat pe Twitter în urmă cu câteva zile un selfie aparent banal. Tipa, originară din Mexic, habar n-avea ce va urma: peste 1800 de retweet și 13.000 de "like-uri" în doar 10 zile.

Motivul? Nu trebuie să vă uitați la ea, ci în baia în care este făcută fotografia. Cel mai evident: de ce este suportul de hârtie igienică atât de departe de toaletă? Plus, în caz că n-ați observat: priza este chiar lângă toaletă și foarte departe de oglindă, acolo unde ar fi trebuit să fie în mod normal.

 

Imaginea a devenit atât de virală încât Paula a simțit nevoia să clarifice totul: spune că și-a făcut selfie-ul în baia unei mătuși, și a explicat că pe perete stă mereu o rolă de hârtie în plus, astfel încât dacă rămâi în pană să nu trebuiască să mergi prea departe. În ceea ce privește priza de lângă toaletă: mătușa ei o folosește mereu pentru a încărca telefonul în timp ce își face "treaba", dar admite că pentru a-și usca părul și alte lucruri similare este enervant că este atât de departe de oglindă.