”Mr. Saxobeat” este una dintre piesele care i-au cucerit pe fanii Alexandrei Stan, atât pe cei din România, cât și pe cei din afară. Acum este la modă ca piesele să fie readuse la viață cu ajutorul TikTok-ului, iar ”Mr.Saxobeat” a ajuns exact la cine trebuie.

Charli D'Amelio nu mai are nevoie de nicio prezentare. Adolescenta face furori pe TikTok, iar mișcările ei de dans devin virale imediat. Charli se folosește de cele mai tari sunete pentru videoclipurile ei și se pare că mai noue ste cucerită de ”Mr. Saxobeat” de la Alexandra Stan. Aceasta s-a filmat în timp ce dansa în fața oglinzii folosindu-se de piesa Alexandrei Stan, iar fanii din România au fost pe fază și au filmat momentul.

Nu este de mirare că adolescenta a ales piesa ”Mr. Saxobeat”. Alexandra Stan a pus România pe harta Spotify-ului, având singura piesă care a înregistrat 200 de milioane de streamuri pe celebra platformă. ”Parcă nici nu realizez că au trecut 10 ani şi 200.000.000 de ascultări pe Spotify. E uimitor faptul că oamenii încă îmi ascultă piesa şi mă simt de parcă ar fi stat timpul în loc. Sper să reuşesc şi de acum încolo să îmi păstrez acelaşi entuziasm, aceeaşi energie care să rămână forever în inimile oamenilor. Mulțumesc!", a declarat Alexandra Stan. 

La rândul ei și familia D'Amelio este pusă pe fapte mari și are toate șansele să ia locul familiei Kardashian. Charli, Dixie, dar și părinții lor, Heidi și Marc au semnat cu cei de la Hulu un contract pentru realizarea unui reality show care va avea premiera anul acesta. 

 

@user4350486101671

 

♬ sonido original - 𝙡𝙖𝙙𝙮𝙣𝙤𝙞𝙧