La câteva zile după ce s-a despărțit din nou de G-Eazy, Halsey a lansat un videoclip nou și pare să dea o mulțime de indicii vis a vis de motivele care au dus la o nouă ruptură.

Halsey și G-Eazy au avut o relație on-off și tocmai s-au despărțit pentru a doua oară. Se pare că artistul ar fi călcat strâmb la o petrecere și ar fi spus la toată lumea că e singur și fără obligații. Ar mai fi însă multe de adăugat, iar dacă e să ne luăm după noua piesă a lui Halsey, relația cu rapperul a fost una toxică, presărată din plin cu pasiune, alcool și decizii neinspirate.

12 celebrități care arată absolut INCREDIBIL fără machiaj

"Without Me" a fost lansată în urmă cu câteva săptămâni, iar toată lumea a bănuit atunci că ar fi despre G-Eazy. Artista vine să confirme totul, mai ales că iubitul lui Halsey din videoclipul „Without Me” seamănă leit cu fostul ei iubit. În plus, clipul se termină cu sosia lui G-Eazy, pe bancheta din spate a mașinii de poliție, totul amintind de episodul din Suedia, când rapperul a fost arestat în urma unei altercații cu un bodyguard și a fost prins cu cocaină asupra lui.

După 16 ani, a recunoscut: Justin Timberlake a compus "Cry Me a River" după despărțirea de Britney Spears

"Fără peruci colorate, fără personaje. Este despre viața mea și despre relația mea, pe care lumea a putut să o urmărească îndeaproape", a declarat artista în emisiunea lui Zane Lowe, de la Beats 1.