Ice Cube și Kevin Hart se află în Australia, într-un mini-turneu de promovare al celui mai nou film în care joacă împreună: ”Ride Along 2”. Cei doi actori și prieteni, în același timp, au răspuns invitației producătorilor și au luat parte la un show televizat, doar că ce a urmat l-a făcut pe Kevin Hart să tremure de frică.

Producătorii de la Hollywood pregătesc Fast & Furious 8, 9 și 10. Vin Diesel a confirmat

Ce l-a speriat atât de tare pe comediant? Ei bine, lui Kevin îi este frică de șerpi, iar producătorii au adus în platou o șopârlă și un piton de toată frumusețea, pe care Ice Cube le-a mângâiat, fără nicio teamă. E cunoscut faptul că rapperul e curajos, dar la fel de cunoscut este și faptul că Hart e extrem de amuzant. Iată cum a reacționat!

”Nu am muncit o viață, să arăt atât de bine, ca să vin în Australia, într-o dimineață și să mor!” a fost doar una din replicile pline de haz ale lui Kevin Hart. O coincidență și mai amuzantă a fost că rapperul Ice Cube purta o geacă din piele de șarpe, ceea ce l-a făcut pe Hart să creadă că ar putea fi chiar vărul pitonului din platou. Dacă te amuză Kevin Hart, iată și trailerul de la ”Ride Along 2”!