Dakota Johnson a devenit celebră în toată lumea odată cu rolul din seria "Fifty Shades". Actrița de 28 de ani a interpretat-o cu succes pe Anastasia Steele, iar acum a trecut de la scene de sex la scene horrror.

În aprilie, Dakota Johnson anunța că lucrează la un nou film, un remake după „Suspiria”, un film din 1977 care spune povestea unei tinere balerine pe nume Susie Bannion. Interpretat de Dakota, personajul călătorește la o prestigioasă școală de balet din Europa, doar pentru a descoperi că aceasta e condusă în secret de către un grup de vrăjitoare.

10 momente în care artiștii au "copiat" sample-uri din alte piese și au lansat HIT-uri

Experiența nu a fost chiar ce aștepta: „În primul rând, nu am trecut prin psihanalizată și sper să nu o fac vreodată, dar uneori când lucrez la un proiect – și nu mi-e rușine de acest lucru – absorb foarte mult din sentimentele oamenilor din jurul meu. Când lucrezi uneori la un proiect mai întunecat, poate să rămână cu tine multă vreme și apoi să-i vorbești cuiva foarte frumos despre el și să treci mai departe. Terapeuta mea este o femeie foarte înțelegătoare”, a declarat actrița.

Filmul a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția și va apărea și în cinematografe,  pe 26 octombrie și 2 noiembrie. Deocamdată, nu s-a anunțat data lansării pentru România.