Selena Gomez e una dintre cele mai apreciate artiste și, la cei 24 de ani, poate spune că are aproape tot ce își dorește. În ciuda succesului, Selena a trecut și prin perioade foarte dificile, care au pus-o la pământ. S-a vindecat prin muzică și a găsit mereu puterea de a merge mai departe.

Selena Gomez revine în muzică. Prima ei piesă va fi un featuring!

Recent, Selena a revenit în viața publică după ce o perioadă a stat internată. Artista a vorbit deschis despre faptul că s-a luptat cu anxietatea, că suferă de lupus și că nu se mai simțea bine în pielea ei. Poate cea mai sensibilă și mai puternică melodie din cariera ei este ”The Heart Wants What It Wants”. Asta și pentru că Selena a compus-o într-o perioadă foarte dificilă din viața ei.

VIDEO: The Chainsmokers lansează o piesă cu Selena Gomez. Au cântat-o în premieră de Revelion!

Era în 2014, după ce se internase pentru prima dată la dezintoxicare. În 2013 și-a anulat turneul, după ce a aflat că suferă de lupus. Tot în acea perioadă s-a despărțit de Justin Bieber. ”Încercam să-mi dau seama ce fac. Eram doborâtă complet. Am luat niște decizii greșite, la fel și el”. Selena a mai povestit că monologul de la începutul videoclipului a fost înegistrat fără ca ea să știe. ”Eram singură în cameră, m-am uitat în oglindă și am avut o conversație cu mine. Mi-am pus toate întrebările care îmi veneau în minte în acel moment. Producătorii au pus microfonul sub masă și s-a înregistrat tot ce am spus”.

Selena l-a uitat pe Bieber. S-a împăcat cu un fost iubit!

Piesa a prins foarte bine la public, care a rezonat cu sentimentele Selenei de atunci. Când a cântat-o live pe scenă pentru prima dată, nu s-a putut abține să nu plângă.