Gata, a fost aleasă melodia care va reprezenta România la Eurovision 2019. Ester Peony a câștigat finala selecției naționale cu piesa „On a Sunday”, şi va reprezenta țara noastră la competiția care va avea loc la Tel Aviv în luna mai.

Artista a declarat că este emoționată, selecția fiind pentru ea “o mare încercare”: „Vă mulțumesc! O să facem o treabă bună la Tel Aviv! Sunt extrem de emoționată. A fost o mare încercare pentru mine”, au fost primele cuvinte ale lui Ester Pony după încheierea voturilor.

OMG! Lady Gaga și Cristian Carino s-au despărțit? Iată ce a postat artista pe Instagram!

Ester Peony, pe numele său real Ester Alexandra Crețu, este o cântăreață şi compozitoare de origine română. A copilărit în Montreal, Canada, iar în 2014, Ester s-a făcut remarcată în mediul online prin înregistrarea unor cover-uri în stil propriu. Un an mai târziu, a debutat pe radio şi TV cu piesa „Sub aripa ta”, un featuring cu Vescan.

Sub sloganul “Dare to dream”, Eurovision Song Contest 2019 va avea loc la Tel Aviv. Semifinalele sunt programate pe 14 şi 16 mai şi finala pe 18 mai. Anul trecut, competiția a fost câștigată de reprezentanta Israelului, Netta, cu piesa “Toy”.