Mai e puțin până la premiera filmului ”Beauty and the Beast”, din 17 martie. Pe net au apărut deja mai multe imagini, dar trailer-ul oficial abia acum a fost lansat în varianta finală. 

Cea mai așteptată ecranizare a unui basm Disney are premiera în cinematografe peste o lună și jumătate. Fanii așteaptă cu sufletul la gură să o vadă pe frumoasa (și la propriu, și la figurat) Emma Watson în rolul lui Belle. Dan Stevens va fi Bestia și Luke Evans - Gaston. Coloana sonoră este asigurată de două voci superbe: Ariana Grande și John Legend. 

COOL! Ariana Grande şi John Legend, în cărți pentru cel mai EPIC duet de film

În luna noiembrie, a apărut primul trailer pentru ”Beauty and the Beast” și are deja peste 30 de milioane de vizualizări pe YouTube. Acum, producătorii au lansat varianta finală și ne țin cu sufletul la gură până la premieră.

VIDEO 18+ | Asta e cea mai HOT scenă din ”Fifty Shades Darker”

Interesant este că Emma Watson a refuzat rolul din ”La La Land”, pentru a juca în ”Frumoasa și Bestia”. Iar Ryan Gosling a refuzat rolul masculin din filmul Disney pentru a juca în ”La La Land”. Dacă au făcut alegeri inspirate sau nu, doar timpul ne va spune. Deocamdată, așa arată trailer-ul pentru ”Beauty and the Beast”: