Se spune că viața bate filmul și, de cele mai multe ori, chiar așa este. Iar Jennifer Aniston și David Schwimmer sunt cei mai în măsură să confirme acest lucru. Presa internațională scrie că între cei doi protagoniști din serialul Friends se înfiripă ceva, la 17 ani de la încheierea filmărilor. 

Jennifer Aniston și David Schwimmer au fost couple goals în serialul de comedie care a cucerit milioane de oameni. Toată lumea și-ar fi dorit să îi vadă împreună și în viața reală, dar n-a fost să fie, cel puțin la vremea respectivă. Și asta pentru că Aniston nu avea ochi pentru colegul ei de platou la vremea aceea și a fost într-o relație cu Brad Pitt în mare parte din perioada în care a filmat pentru Friends. 17 ani mai târziu, gașca de actori s-a reunit pe platourile de filmare pentru un episod special. A fost momentul în care Jennifer Aniston și David Schwimmer au recunoscut că au avut întotdeauna un crush unul pentru celălalt. 

Acum, presa tabloidă de peste Ocean scrie că între ei se înfiripă ceva și că, din luna mai, de când au filmat episodul special Friends: The Reunion, cei doi petrec foarte mult timp împreună. ”După reuniune, a fost clar că rămăseseră sentimente din trecut în cazul amândurora și că a existat dintotdeauna o chimie între ei, chiar dacă au încercat să o nege”, a declarat o sursă care a dorit să rămână anonimă, pentru Closer Magazine. 

Chiar dacă niciunul dintre cei doi actori nu a confirmat oficial zvonurile, știi cum se spune: nu iese fum fără foc. Rachel și Ross, personajele lor din serial, au format unul dintre cuplurile din cinematografie pe care fanii nu le vor uita prea curând.