UNTOLD este mai mult decât un eveniment care aduce la Cluj-Napoca nume sonore ale industriei muzicale internaționale.

Festivalul promite o lume vizuală care va transforma orașul într-un spațiu de poveste,unde personaje precum Dracula, Ileana Cosânzeana, Prâslea cel Voinic trec granița înspre lumea reală și prind viață pe ritmul muzicii.

UNTOLD Festival anunță noi artiști în premieră în România

Transformarea orașului pe de malul Someșului va fi resimțită și prin reinterpretarea zonelor cheie: zonele de cazare devin The Mountain, Malul Someșului va fi The River, Parcul Central devine The Forest, Piața Unirii se transformă în The Citadel, iar stadionul va fi The Arena.

Zona River va avea trei scene - cea principală, la Cluj Arena, și două scene secundare, în interiorul și exteriorul Sălii Polivalente. Aici, participanții vor avea posibilitatea să savureze preparate din bucătăriile internaționale, pe toată perioada festivalului.

FEATURING DE SENZAŢIE! Armin Van Buuren ft. Mr. Probz - Another You

Zona The Forrest va fi situată în Parcul Central și va fi alcătuită din două scene, un târg de produse urbane și o zonă specială de “chill out”, pregătită pentru vizitatori.

MUST HAVE: Oufit-uri perfecte pentru zilele de festival

Zona The Citadel va avea o scenă situată în Piața Unirii, special creată pentru a da impresia unui castel.

Zona The Pool va fi amenajată într-un ştrand din Cluj-Napoca, în incinta căruia se vor organiza “pool parties”.

Zona The Mountain oferă zone de camping și o parcare pentru vehicule mici, pentru o experiență inedită și autentică, alături de  magazine non-stop, terase, precum și o “zonă foodcourt”. 

Timp de patru zile, veți fi parte din povestea și atmosfera festivalului alături de personaje de poveste care vor fi însuflețite prin decoratiuni și amenjări tematice.

ZU TV  vă va ține la curent cu tot ce trebuie să știți despre cel mai așteptat festival al anului!