Ruby joacă în liga mare. Artista a fost căutată de un fotbalist celebru care nu stă rău deloc la capitolul followers. Ce are de gând artista să facă cu el?

Farmecele lui Ruby au ajuns până în Brazilia. David Luiz, un celebru fotbalist de origine braziliană și-a încercat norocul cu Ruby pe Instagram. Jucătorul i-a trimis mesaj artistei cu un smiley face, dar Rubina nu se lasă convinsă așa ușor. Artista nu a fost impresionată de gestul fotbalistului, ci mai degrabă de numărul mare de followers pe care îl are jucătorul din Prima Ligă.

Chiar dacă artista a spus că nu este cucerită de fotbaliști, verified-ul lui Luiz a făcut-o să îi dea follow. Până va primi și ea follow de jucător, Ruby deja s-a gândit la un plan de promovare al noii ei piese. Să sperăm că Luiz va fi pe frecvență! 

”Nu prea țin cu fotbalul, dar știi cine ține cu mine și cine s-a băgat pe vrăjeală cu mine azi? Are verified și 19 milioane de followers pe Instagram. David Luiz! S-a băgat acolo, mi-a dat un smiley face. Eu nu răspund la vrăjeală. Nu i-am răspuns, dar m-am gândit să îi dau follow. Poate îi dau piesa mea, ”Unde” după ce o lansez să-mi dea și mie un swipe up la ăia 19 milioane de urmăritori ai lui. Poate e băiat de treabă și îmi dă. Atâta vrăjeală știu eu”.