Dacă nu vrei să ai discuția "ar fi mai bine să ne despărțim/ da' de ce?" sau pur şi simplu dacă e prea dureros să te mai vezi cu viitorul "fost", poți oricând să foloseşti un mesaj. Poate că nu te onorează, dar te scuteşte de o posibilă baie de lacrimi şi de o discuție interminabilă despre cine a fost de vină pentru că s-a ajuns aici.

Cele mai IDIOATE replici de despărțire. Cum să spui aşa ceva?

Mesajele de despărțire sunt eficiente şi îi transmit celuilalt că nu e loc de negocieri. Indiferent de motivele pe care le ai să spui "stop!".

Au simțit asta pe pielea lor şi câteva vedete, care au fost părăsite prin SMS.

Ce înseamnă de fapt cele mai comune texte de despărțire

Ashley Cole şi-a primit "papucii" printr-un mesaj sec de la Cheryl Cole. "Mută-te! S-a terminat!" a fost textul mai mult decât elocvent.

Zayn Malik e un cuceritor, dar asta nu înseamnă că nu a fost părăsit. Fata cu care a ieşit înainte de a fi cu Perrie Edwards i-a dat "verde" printr-un mesaj.

Perrie Edwards, la rândul ei, a fost anunțată de Zayn că nu mai sunt un cuplu tot prin SMS. Deci a învățat ceva din relația anterioară.

OUCH! Cele mai RĂUTĂCIOASE replici folosite pentru a da papucii

Katy Perry a fost căsătorită cu Russell Brand, dar acesta a pus capăt mariajului lor prin SMS.

Jessica Simpson a avut o scurtă relație cu Adam Levine, de la Maroon 5, care i-a dat însă papucii printr-un sms în care i-a scris că avea nevoie de spațiu.

Jennifer Aniston a fost şi ea părăsită prin SMS, de John Mayer. Care cu câteva minute înainte îi închisese telefonul după o ceartă la telefon.

Charlie Sheen a fost părăsit de Bree Olson printr-un mesaj cam înainte ca el să ajungă să aibă probleme cu nervii. O fi fost doar o coincidență?