Anul acesta Adele și Beyonce sunt principalele rivale la Gala premiilor Grammy, un fel de corespondent al Oscarurilor în muzică. La fel ca în fiecare an, pe lista nominalizărilor apar și nume noi. 5 artiști debutează anul acesta în lupta pentru celebrele statuete, chiar dacă nu sunt neapărat la începutul carierei.

VIDEO: Ţi se face pielea de găină! Uite cum cântă militarii din Afghanistan piesa Deliei - "Ce are ea?"

Cine sunt? Hai să îi cunoști!

Chance The Rapper 

Rescunoscut pentru colaborările cu Drake, artistul american de hip-hop scrie istorie: a "împușcat" 7 nominalizări la prima participare la Grammy.

Maren Morris

Ani la rând a scris piese pentru alți artiști, iar abia acum a ajuns să primească recunoașterea - cu 4 nominalizări.

Amy Schumer

Actrița americană de comedie a intrat în cărți pentru "Best Spoken Word Album" și "Best Comedy Album".

Twenty One Pilots

Pentru acest duo, recunoașterea a venit o dată cu hitul "Heathens", de pe coloana sonoră a filmului Suicide Squad. Trupa e deja la al 4-lea album, are 5 nominalizări Grammy, însă foarte mulți fani i-au descoperit abia în 2015, grație albumului Blurryface. 

Blink-182

Trupa este de mai bine de 20 de ani pe piața muzicală. După câțiva ani de pauză, trupa a lansat primul album de No. 1 - California, iar în cele din urmă a venit și nominalizarea Grammy, la categoria Cel mai bun album rock.

Unul dintre cele mai BETON show-uri din industria muzicală, Gala Premiilor Grammy, va avea loc pe 12 februarie la Los Angeles.