Zu Music Awards a fost un show total de la un capăt la altul. Cel mai cool spectacol din 2014 a strâns toată crema din muzica românească. Apariţii mai mult sau mai puţin spectaculoase, dar, evident, gusturile nu se discută. Dintre toţi cei care au păşit pe Covorul Verde de la Zuma, cinci personaje au ieşit în evidenţă. Iată-le.

01. Pe locul întâi, doamnelor şi domnilor, Lora. Strălucitoare, sexy şi elegantă în acelaşti timp, Lora a atras, suntem siguri, absolut toate privirile. Dacă nu aţi văzut-o la ZUMA, v-o prezentăm aici în toată splendoarea… mă rog, înţelegeţi voi.

02. Pe locul doi la distanţă mică de Lora, a terminat…. Antonia! Recunoaştem că ne-a fost greu să ne hotărâm. Tu pe cine ai fi ales?

03. Pe bune că a fost bătaie mare pe primul loc. Sunt convins că sunteţi de acord cu noi. Iat-o pe Alexandra Stan!

04. Rămânem în aceeaşi zonă şi ajungem la Andra. Înainte să ne ia patru premii, Andra a atras toate privirile cu ţinuta ei foarte fresh şi cu un zâmbet de milioane.

05. În încheiere schimbăm puţin registrul. Cea mai spectaculoasă apariţie masculină de la ZUMA a fost a lui Daniel Buzdugan şi bicicletei sale fermecate.

SURSĂ FOTO: Radio ZU