Chiar dacă toamna și-a intrat serios în drepturi, Lidia Buble încă e cu gândul la vară și la vacanța pe care a petrecut-o la Ibiza, alături de iubitul ei. Artista încă mai are poze pe care fanii nu le-au văzut și pe care le postează pe feed atunci când i se face dor de mare. 

Lidia a avut o vară plină, din toate punctele de vedere. Artista a petrecut două luni pe Drumul Împăraților, la filmările pentru Asia Express. Când s-a întors acasă, a decis că merită o vacanță și a fugit la Ibiza, acolo unde a petrecut câteva zile superbe în compania noului ei iubit. Ea și actorul Harlys Becerra și-au ținut relația departe de ochii curioșilor până de curând, dar fanii lor s-au prins că formează un cuplu, cu câteva săptămâni înainte ca ei să facă anunțul oficial. Bubbly încă se mai gândește la acea vacanță și le face poftă de soare și prietenilor ei virtuali, cu pozele pe care le postează pe social media. Cântăreața a publicat o fotografie cu ea de la plajă, în costum de baie, iar iubitul cubanez nu s-a putut abține. 

Se pare că Harlys Becerra a învățat deja câteva cuvinte în română și i-a scris iubitei lui un comentariu în limba noastră: ”Iubirea mea! 11 is here!”. Chiar dacă a greșit o literă în comentariul lui, până la urmă gestul contează, nu-i așa?! Mulți s-au întrebat la ce face referire Harlys când spune că ”11 is here”. Dacă te uiți cu atenție la fotografie, vei observa că Lidia Buble are un tatuaj cu 9.11 pe coaste. Tatuajul este făcut recent și, cel mai probabil, doar ea și iubitul ei actor știu ce semnificație are. Nu este exclus să reprezinte data la care cei doi au devenit, oficial, un cuplu. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)